Summary

 

ing. Jean Siebelt

www.linkedin.com/in/jeansiebelt

 

Veiligheidskundige HVK (lid NVVK, reg.nr. 7739)

Technisch Bedrijfskundige

Ingenieur Veiligheid - Milieu - Chemie - Logistiek - Management

 

Vakbekwame leidinggevende: probleemoplossend, breed scala aan technische en werktuigbouwkundige kennis (zowel operationeel als adviserend)

Rots in de branding: betrouwbaar, besluitvaardig en leergierig.

Sociaal: de schakel tussen opdrachtgever en werkvloer

 

Arconsie combineert deskundige ondersteuning aangaande Veligheid met praktisch toepasbare, op maat gesneden adviezen, training en analyses om zo voor U en Uw medewerkers een veilige werkomgeving te creëren...en te behouden!

 

De heer Siebelt staat graag tussen de mensen op de werkvloer, is een goede teamplayer en een gewaardeerde collega die goed binnen projectteam(s) kan werken. Hij staat voor iedereen open en is ook bereid zijn handen uit mouwen te steken voor zaken, die niet direct tot zijn werkzaamheden behoren.
Voor het projectteam en contractor werkzaam op de projecten was hij het vaste aanspreekpunt, waarbij zijn werkervaring en vakkennis werden gewaardeerd.
 
Door zijn pragmatische instelling zet hij de veiligheid issues die spelen op de werkvloer om in praktische oplossingen zonder hierbij de veiligheid uit het oog te verliezen en vertaalt dit vervolgens naar concrete procedures en ipstructies. Hij heeft het VGM-plan van EPZ naar een hoger niveau getild door een specifieke checklijst / intakelijst op te stellen met betrekking tot de goedkeuring van het VGM werkplan van contractors.
 
18 Juni 2018, Jan was Jean's manager bij het projectteam KQ te EPZ, Borssele
Ik ken Jean als een professionele veiligheidsdeskundige. Prettig in de omgang en het nakomen van gemaakte afspraken. 
Ik heb met hem samengewerkt inzake onze VCA** certificering en enkele veiligheidscursussen bij hem gevolgd. 

 

24 Februari 2015, Jelle was een klant van Jean, Echt

I appreciate and recommandate Jean as a good consultant in the field of Health and Safety. He also has knowledge and skills in the field of HAZOP's, ATEX and quality management systems. It was nice working with him.
 
February 8  2015, Dimitri werkte samen met Jean bij INVISTA, Rozenburg
Jean is een aantal jaren "Chef van Dienst" geweest op de Chemelot lokatie. 
Hij heeft deze werkzaamheden uitgevoerd in opdracht van het Site Office van RHDHV op de Chemelot Site. 
De functie "Chef van Dienst"is een complexe VGM functie die betrekking heeft op de VGM werkvergunningen en de VGM handhaving. Het zeer brede diversiteit en en de omvang van de werkzaamheden verlangt van de "Chef van Dienst" veel flexibiliteit maar ook standvastigheid om de veiligheid te kunnen waarborgen. Dit heeft Jean naar tevredenheid gedaan en het was jammer dat hij voor een andere route heeft gekozen.
 
9 Februari 2015, Leo was Jean's  manager bij Royal Haskoning DHV, Geleen